Over de Midden-Delfland Dagen

Elk jaar organiseert de Midden-Delfland Vereniging de Midden-Delfland Dagen in het derde weekeinde van juni. In 2018 vindt de twintigste editie op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni plaats. De Midden-Delfland Vereniging organiseert deze dagen om iedereen te laten genieten van al het moois dat het Midden-Delflandgebied te bieden heeft: natuur, water, historisch erfgoed en tal van recreatieve mogelijkheden op fietsafstand.

Organisaties, verenigingen, gemeenten en bewoners bieden een scala aan activiteiten aan zodat iedereen naar eigen wens het gebied kan ontdekken. Zo worden elk jaar wandel- en fietsroutes aangeboden, en boten pendelen tussen verschillende locaties. Daarnaast kun je verschillende markten bezoeken, luisteren naar muziek, speurtochten volgen, kunst en cultuur beleven, lokale lekkernijen proeven en nog veel meer.

Houd deze website in de gaten voor nadere informatie.

Impressie van 2017

Midden-Delfland Vereniging

Als organisator van de Midden-Delfland Dagen hopen wij dat u van deze dagen en de diverse optredens zult genieten. Vindt u ook dat het open en karakteristieke landschap van Midden-Delfland bescherming verdient? Steun dan de activiteiten van de Midden-Delfland Vereniging door lid te worden.

In diverse kraampjes van onze vereniging kunt u zich tijdens de Midden-Delfland Dagen laten informeren over ledenactiviteiten van de Midden-Delfland Vereniging, ons lobby-werk om het gebied open en groen te houden, onze werkgroepen, de leden activiteiten en themawandelingen, excursies en fietstochten. U vindt ons op de diverse locaties van MDD2018. U heeft bij die kraampjes ook de gelegenheid om u direct als lid in te schrijven.

Voor € 19,50 per jaar kunt u volwaardig lid worden. Als lid kunt u niet alleen meedoen aan allerlei ledenactiviteiten, maar ontvangt u ook vier keer per jaar de Midden-Delfkrant, een prachtig magazine met streekinformatie plus elke twee jaar een bijzondere uitgave, de zgn. Special.

U kunt er ook voor kiezen steunlid te worden voor slechts € 5,- per jaar. U ontvangt dan, net de volwaardige leden onze digitale nieuwsbrief en de activiteitenagenda en kunt u deelnemen aan de excursies die speciaal voor onze leden worden georganiseerd. Bovendien heeft u net als alle leden recht op korting in onze webshop.

Op die website kunt u zich overigens ook als verenigingslid aanmelden.