Over de Midden-Delfland Dag

Zoals elk jaar organiseert de Midden-Delfland Vereniging ook in 2019 de inmiddels overbekende Midden-Delfland Dag in het derde weekeinde van juni. Deze datum kunt u in de agenda noteren: zaterdag 15 juni.

De Midden-Delfland Vereniging organiseert deze dag om u te laten genieten van al het moois dat het Midden-Delflandgebied te bieden heeft: natuur, water, historisch erfgoed en tal van recreatieve mogelijkheden op fietsafstand. .

Organisaties, verenigingen en bewoners bieden een scala aan activiteiten aan zodat iedereen naar eigen wens het gebied kan ontdekken. Dit jaar worden de activiteiten geconcentreerd rond de Zuidbuurt in Vlaardingen en bij het Bezoekerscentrum Midden-Delfland/de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl in Schipluiden.

U kunt op de speciale Midden-Delfland Dag website lezen welke activiteiten in 2019 georganiseerd worden.

Impressie van 2018

Midden-Delfland Vereniging

Als organisator van de Midden-Delfland Dag hopen wij dat u van deze dagen en de diverse optredens zult genieten. Vindt u ook dat het open en karakteristieke landschap van Midden-Delfland bescherming verdient? Steun dan de activiteiten van de Midden-Delfland Vereniging door lid te worden.

In diverse kraampjes van onze vereniging kunt u zich tijdens de Midden-Delfland Dag laten informeren over ledenactiviteiten van de Midden-Delfland Vereniging, ons lobby-werk om het gebied open en groen te houden, onze werkgroepen, de leden activiteiten en themawandelingen, excursies en fietstochten. U vindt ons op de diverse locaties van MDD2019. U heeft bij die kraampjes ook de gelegenheid om u direct als lid in te schrijven.

Voor € 19,50 per jaar kunt u volwaardig lid worden. Als lid kunt u niet alleen meedoen aan allerlei ledenactiviteiten, maar ontvangt u ook vier keer per jaar de Midden-Delfkrant, een prachtig magazine met streekinformatie plus elke twee jaar een bijzondere uitgave, de zgn. Special.

U kunt er ook voor kiezen steunlid te worden voor slechts € 5,- per jaar. U ontvangt dan, net de volwaardige leden onze digitale nieuwsbrief en de activiteitenagenda en kunt u deelnemen aan de excursies die speciaal voor onze leden worden georganiseerd. Bovendien heeft u net als alle leden recht op korting in onze webshop.

Op die website kunt u zich overigens ook als verenigingslid aanmelden.